konsertoversikt.no

For arrangører
Velg by:
Velkommen til Konsertoversikt.no – den mest omfattende oversikten over konserter i de største byene i Norge. Besøk oss på Facebook!
Illustrasjon av konsert: Purified in Blood (release)

Purified in Blood (release) 2 år siden

torsdag
27 september

kl. 22.00 på Hulen
Adresse: Olaf Ryes vei 48, 5006 Bergen Nytt vindu
Aldersgrense: 18 år

I forbindelse med utgivelsen av nytt album har Purified in Blood lovet å reise rundt i Norge og ødelegge by etter by med norsk metall, i et sammensurium av knusende låter!

"Musikalsk er Purified in Blood høyt og lavt - fra massive sludge-låter som «Iron Hands», komplett med tunge orgeltoner, via groovy opptemposaker som «Storm of Blood» og «Mind is Fire», til det mer alternative og jamaktige tittelkuttet." - Dagbladet.
Foto: Travis Shinn


Det er ikke til å legge skjul på at bandet fra metallbyen Stavanger liker seg i det tunge hjørnet. Gang på gang imponerer de med sine liveprestasjoner, og under Alarmprisen i 2006 vant de prisen for beste liveband, og dette i en kamp med Turboneger, Kaizers Orchestra og Madrugada. Nå er bandet endelig klar for å igjen ta fatt på reisen rundt Norge!

To år etter utgivelsen av «Under Black Skies», er Purified in Blood nå klar til å slippe løs enda et monster; «Flight Of A Dying Son». Monsteret er innspilt og produsert av danske juggernaut Jacob Bredahl og mikset og mastret av metallegenden Tue Madsen, den tyngste kombinasjon kjent for mennesket. «Under Black Skies» fikk overveldende kritikker, og bandet er viden kjent for å virkelig levere varene! Platen blir sluppet på famøse Indie Recordings, en musikkfamilie bestående av store navn som Satyricon, 1349, Enslaved, Shining, Kvelertak m.fl - med andre ord ingen lettvekter! På det nye albumet tar de lyden til et nytt nivå, der de har funnet igjen intensiteten som inspirerte dem fra starten av. Der Purified in Blood blander det harde med det litt mer groovy, skaper de et tungt og interessant lydbilde, og bandet selv kaller albumet det manglende bindeleddet mellom «Reaper Of Souls» og «Under Black Skies.»

Denne høstkvelden blir første mulighet for å høre «Flight Of A Dying Sun», et helvete av et album fra et band som strekker seg lengre enn de fleste. Og hvilken arena er mer passende enn en mørk hule? Vi lover topp stemning!Billetter kan kjøpes på Apollon i Bergen, Billettservice eller i døra på Hulen*

*Gjelder dersom konserten ikke er utsolgt på forhånd.


Skrevet av hulen.no

Tips en venn om denne konserten:

Andre konserter med Purified in Blood :

Tidligere konserter:
Konsert: Purified in Blood

Purified in Blood

lørdag 22. september 2012 kl. 22.00 // 18 år
Kommentarer Skriv kommentar
Konsert: PURIFIED IN BLOOD + KVELERTAK

PURIFIED IN BLOOD + KVELERTAK

torsdag 7. oktober 2010 kl. 20.00 // 18 år
Kommentarer Skriv kommentar
Konsert: Purified In Blood

Purified In Blood

fredag 13. august 2010 kl. 00.00 // ingen aldersgrense på festivalområdet, andre arrangementer i forbindelse med festivalen kan ha aldersgrense
Kommentarer Skriv kommentar
Konsert: PURIFIED IN BLOOD (N)

PURIFIED IN BLOOD (N)

lørdag 8. mai 2010 kl. 21.30 // 20 år
Kommentarer Skriv kommentar
Konsert: BERGENFEST: PURIFIED IN BLOOD + KVELERTAK + SOCIAL SUICIDE

BERGENFEST: PURIFIED IN BLOOD + KVELERTAK + SOCIAL SUICIDE

torsdag 29. april 2010 kl. 22.30 // 18 år
Kommentarer Skriv kommentar

Kommentarer til denne konserten:


Dette er et tiltak mot uønsket reklame.