konsertoversikt.no

For arrangører
Velg by:
Velkommen til Konsertoversikt.no – den mest omfattende oversikten over konserter i de største byene i Norge. Besøk oss på Facebook!
Illustrasjon av konsert: SIRKUS ELIASSEN

SIRKUS ELIASSEN 2 år siden

torsdag
20 september

kl. 21.00 på Kvarteret
Adresse: Nygårdsgaten 1b, 5015 Bergen Nytt vindu
Pris: 200,-
Aldersgrense: 20 år (18 med studentbevis/forhåndskjøpt billett)

Sirkus Eliassen

Sirkus Eliassen består av brødreparet Erik «Glede» Eliassen og Magnus «Positivitet» Eliassen. Duoen debuterte sommeren 2011 med sangen «Hjem til dæ», som lå flere uker på VG-lista og på NRK P3s A-liste. Oppfølgeren, «Opp ned bak frem», kom i november samme år, og fortsatte i samme humoristiske og skamløse spor som debututgivelsen.

I februar i år kom den dansbare tredjesingelen, «Æ vil bare dans», som raskt ble lagt inn på A-lista til NRK P3, samt spillelistene til NRK mP3 og NRJ. Med låten har Sirkus Eliassen opptrådt på TV-programmer som Lydverket, Senkveld, Sommertid og VG-lista Topp 20 live fra Rådhusplassen. «Før du går» er guttenes fjerde singel, og den sprudlende sommerlåten er for tiden også A-listet hos NRK P3.

Duoen rapper og synger om alt fra overvåkning og Burmas militærregime til puling og hjemmebrent. Selv sier de at den eneste regelen er at det skal være gøy når sirkuset kommer til byen. Og det tror vi absolutt at det blir.

Kjøp billetter på billettservice eller et av deres utsalgssteder. Det er mulighet for billettkjøp i døren så langt billettene rekker. 

Denne konserten skal jeg på!

Billetter til konserten Billetter/informasjon

Tips en venn om denne konserten:

Kommentarer til denne konserten:


Dette er et tiltak mot uønsket reklame.