konsertoversikt.no

Elder (US)

lørdag 18. mai 2019 kl. 22.00

Parkteatret Scene, Oslo

Allerede med 2015-utgivelsen «Lore», kvittet Nick DiSalvo, Jack Donovan og Matt Couto seg med det som var igjen av stonermetall-stereotypier. Deres nyeste album, årsferske «Reflections of a Floating World», er i stedet en reise inn i progrockens og psykedeliaens verden. De seks monumentale låtene har et enormt sound, hver av dem på sin egen kosmiske ekspedisjon.

Referansene spenner fra 70-talls progdinosaurer, som Yes, King Crimson og Pink Floyd, til likesinnede Motorpsycho og Pallebearer. Og så himmelske riffene enn kan være, slår bandet seg aldri til ro i et parti i mer enn et par minutter – uten å miste tråden i sine presist sammenvevde konstruksjoner. Elder leverer kolossal riffing kombinert med kontinuerlig eroderende melodier og soniske lydlandskaper. Her snakker vi prog, stonermetall og tung psykedelia.

Alle som har sett Elder live vet at man ikke bør gå glipp av muligheten til å oppleve en konsert med dem. Vi gleder oss stort til å ha dem tilbake på Parkteatret i mai.

«Her går man fra blytung metal, til fengende og catchy melodier til progressive vendinger hele veien, som en slags Mastodon møter Rush.» – Norway Rock Magazine

«Elder har blitt sammenlignet med både våre egne superhelter i Motorpsycho, og andre amerikanske band som Pallbearer, YOB og til dels Baroness, men faktum er at du bør oppsøke dem selv, enten det er på skive eller live, og finne ut hvilken reise de tar med DEG på.» – Metal Hammer Norway

facebook.com/elderofficial
beholdtheelder.com

Bill. kr. 325,- +avg.When: May 18, 2019 8:00:00 PM in Oslo, Oslo

 

Populære konserter

  1. RIHANNA
  2. SIVERT HØYEM
  3. AC DC
  4. The Rolling Stones
  5. FESTKONSERT PÅ OPERATAKET
  6. Veronica Maggio
  7. PENTAGRAM (US)
  8. OLE PAUS
  9. ØSTKANTEN BLUESKLUBB PRESENTERER 1.MAI MED OPERAEN OG TROND GRANLUND
  10. WARP RIDERS