konsertoversikt.no

Gerald Ofori

søndag 3. februar 2019 kl. 20.30

Parkteatret Scene, Oslo

Gerald Ofori, den 17-årige produsenten, sangeren og rapperen fra Trondheim, har produsert sin egen musikk på gutterommet og i hjemmestudioet siden han var 11 år. Han er medlem i en generasjon av «technological boomers», klar og kapabel til å holde sitt eget fort i et musikkproduksjonslandskap der nytenkning og digitale ferdigheter er mer og mer fremtredende – og ettertraktet.

Som en del av den trønderske musikkfamilien Attack Music Label & Management, slapp Gerald debut-EPen «Missed Calls». Like etter første singelslipp («an$wering machine»), ble Gerald Ukas Urørt på NRK P3, han fikk god omtale i GAFFA, i det internasjonale magasinet I-D/VICE, NMHD, 730.no og Junkyard. I fjor fikk han også gleden av å spille på VILL VILL VEST i Bergen, og i sommer spilte han på Slottsfjellfestivalen og OBOS sin sommerfestival i Trondheim.

Geralds siste låt, «Hopeless», har et lydbilde som står i kontrast til «Missed Calls», med melodier som får enhver til å synge med. Sjangermessig tar singelen plass blant det mest moderne av hiphop og R&B, tvinnet sammen av Geralds karakteristiske mørkrøstede rap og sangstemme. Med catchy produksjon og fengende hook, har Gerald klart å bevise at han produserer veldig variert musikk.

Den unge artistens store lodd i musikklivet, er hans relative unge alder (med voksent innhold), evne til å produsere og skrive alt selv, og hans internasjonale fremtoning med engelske tekster og tidsriktige produksjoner.

Med turer innom EDM-sjangere, trap og future bass, har Gerald nå omfavnet sin unike vri på moderne R&B med melodiske elektroniske elementer. Han håper å formidle et budskap langt større og modnere enn hans bare 17 år på jorda skulle tilsi, med låter om kjærlighetssorg, identitet og fremtidsoptimisme.

facebook.com/officialgeraldofori

Billetter kr. 80,- (Selges i døra)
Kun ståplasser.When: Feb 3, 2019 7:30:00 PM in Oslo, Oslo

 

Populære konserter

  1. RIHANNA
  2. SIVERT HØYEM
  3. AC DC
  4. The Rolling Stones
  5. FESTKONSERT PÅ OPERATAKET
  6. Veronica Maggio
  7. PENTAGRAM (US)
  8. OLE PAUS
  9. ØSTKANTEN BLUESKLUBB PRESENTERER 1.MAI MED OPERAEN OG TROND GRANLUND
  10. WARP RIDERS