konsertoversikt.no

Humornieu Talkshow

fredag 25. januar 2019 kl. 20.00

Parkteatret Scene, Oslo

I år, som i fjor, tar Humornieu med seg et svært og ambisiøst talkshow-konsept opp på Parkteaterets scene. Showet har den ryddige tittelen «Humornieu Talkshow», men ryddigheten stopper der. Det er et flytende og levende talkshow, på godt og vondt, med Morten Ramm i programlederstolen og både humornieu-komikere og andre komikere som enten gjester i gjestestolen eller stående stand-up-komikere. I fjor var husbandet Jan Bøhler Band. I år vet de ikke hva eller hvem husbandet blir, men kan godt hende det blir det samme.

Med Morten Ramm, Vegar Tryggeseid, Martin Marki, Erlend Mørch +++

Fire år gamle humornieu er blitt en halvvoksen skikkelse i norsk humorbransje. Det er både en nettside (humornieu.no) og en scene (Nieu Scene), og er ledet av Morten Ramm, Martin Marki og Vegar Tryggeseid, i samarbeid med en stall unge komikere av både klassisk og uklassisk art.

Humorfestivalen Crap Comedy Festival er tilbake for niende året på rad. 24. – 26. januar 2019 kommer publikum til å få oppleve noen av de beste norske og internasjonale komikerne akkurat nå på Parkteatret.

facebook.com/crapcomedy

Bill. kr. 250,- +avg.
Dørene åpner kl. 19, showet starter kl. 20.00.
Begrenset antall (unummererte) sitteplasser.When: Jan 25, 2019 7:00:00 PM in Oslo, Oslo

 

Populære konserter

  1. RIHANNA
  2. SIVERT HØYEM
  3. AC DC
  4. The Rolling Stones
  5. FESTKONSERT PÅ OPERATAKET
  6. Veronica Maggio
  7. PENTAGRAM (US)
  8. OLE PAUS
  9. ØSTKANTEN BLUESKLUBB PRESENTERER 1.MAI MED OPERAEN OG TROND GRANLUND
  10. WARP RIDERS