konsertoversikt.no

Ron Pope (US)

onsdag 9. januar 2019 kl. 19.00

Parkteatret Scene, Oslo

9. januar vender Ron Pope snuten tilbake til Norge, og for fjerde gang inntar han Parkteatret. Vi gleder oss til følelsesladd og americana-inspirert poprock!

I en stadig revolusjonerende musikkindustri, har den uavhengige Nashville-baserte Ron Pope staket ut sin egen kurs. Etter at kontrakten med Universal utløp i 2010, har Pope sluppet plater på egenhånd, turnert verden rundt med de som står han nærmest, og bygd seg opp en solid fanskare.

Oppskriften fungerer godt for Pope, og det å holde fast ved sin uavhengighet har på sikt vist seg å være fruktbart: Hittil har han solgt ut show på tre kontinenter og i mer enn 20 land, hatt over 200 millioner avspillinger på Spotify, og det tredoble på Pandora.

I august i fjor kom sisteskiva «Work», co-produsert med Grammy-vinnende Ted Young (Rolling Stones, Sonic Youth +), gitt ut på sitt egne Brooklyn Basement Records. Duoen bestemte seg for å spille inn i et analog-basert studio, Popes første gang på tape. Resultatet er en plate preget av spontanitet og lave skuldre.

Ut fra Popes sosiale mediekanaler, kan det se ut til at det er noe nytt i gjære. Vi satser på at ny musikk kommer snart, og mens vi venter er det jo bare å begynne å glede seg til høstkonsert på Parkteatret!

ronpopemusic.com
facebook.com/RonPopeOfficial

Bill. kr. 260,- +avg. I salg fra torsdag 19. juli kl. 10.00.
Et begrenset antall unummererte sitteplasser.
Fri aldersgrense, ingen alkoholservering.When: Jan 9, 2019 6:00:00 PM in Oslo, Oslo

 

Populære konserter

  1. RIHANNA
  2. SIVERT HØYEM
  3. AC DC
  4. The Rolling Stones
  5. FESTKONSERT PÅ OPERATAKET
  6. Veronica Maggio
  7. PENTAGRAM (US)
  8. OLE PAUS
  9. ØSTKANTEN BLUESKLUBB PRESENTERER 1.MAI MED OPERAEN OG TROND GRANLUND
  10. WARP RIDERS