konsertoversikt.no

Snow Boyz

fredag 1. februar 2019 kl. 19.00

Parkteatret Scene, Oslo

Brødrene Rafael og Paulo Domingos, alias Baby Marley og $k!p, dannet rapduoen Snow Boyz i 2009, inspirert av den feststemte Los Angeles-gruppen New Boyz, som populariserte Los Angeles-danseformen jerkin`. Forkjærligheten for smil og popflørt i hiphop, gjorde at de raskt skilte seg ut i et mer dystert norsk hiphop-miljø, og med årene har de etablert seg på den norske musikkscenen et sted midt imellom afropop og trap. Etter noen år hvor de gjorde musikk på engelsk, slo de om til snøvlete, egenartet norsk, med en overdreven aksent og utenlandske låneord, og med dèt etablerte de seg som to selvsikre norsk-afrikanere klare for å erobre den norske hiphop-scenen.

Sommeren 2016 slo de for alvor igjennom med singelen «42», som senere ble utgitt i en rekke remixer – den mest kjente med Chirag (Karpe Diem) og Arif. Låten ble en kulthit, og ble av Dagbladet omtalt som «..det største fenomenet i norsk hiphop det siste året». Siden har vi blant annet blitt servert singler som «Tarzan og Jane», «Dans Med Meg» og «Combo», i tillegg til forrykende liveshow med mengder av energi på scener som Roskilde, Slottsfjell og HAVNA 0150.

Snow Boyz signerte med plateselskapet YGMG i 2016, og inngikk videre samarbeid med Def Jam Norway i 2018. I 2017 hadde de hele tre låter listet på NRK P3 samtidig.

Snow Boyz spiller to konserter på Parkteatret denne kvelden, en Yngling med fri aldersgrense og en for de over 18.

facebook.com/SnowboyzOfficial

Bill. kr. 100,- +avg.
Fri alder, ingen alkoholservering.
Kun ståplasser.When: Feb 1, 2019 6:00:00 PM in Oslo, Oslo

 

Populære konserter

  1. RIHANNA
  2. SIVERT HØYEM
  3. AC DC
  4. The Rolling Stones
  5. FESTKONSERT PÅ OPERATAKET
  6. Veronica Maggio
  7. PENTAGRAM (US)
  8. OLE PAUS
  9. ØSTKANTEN BLUESKLUBB PRESENTERER 1.MAI MED OPERAEN OG TROND GRANLUND
  10. WARP RIDERS