konsertoversikt.no

Witt Lowry (US)

tirsdag 5. mars 2019 kl. 19.00

Parkteatret Scene, Oslo

Witt Lowry har alltid elsket å skrive. Hjemme på gutterommet i Connecticut har det blitt brukt mang en time på å få tanker og uttrykk ned på papiret, og på videregående tok han alt han kom over av engelsk- og skrivekurs.

Witt gikk siden fra å skrive historier og dikt til å skrive musikk, han fant sitt sanne kall. Etter å ha gitt ut mixtapen «Kindest Regards» i november 2013, laget han flere og flere singler, alle gitt ut uten noe plateselskap bak. Singlene fikk masse oppmerksomhet på YouTube, Reddit og Soundcloud. Det var på denne tiden at Witt gjorde sitt største valg i livet; Å drive med musikk på heltid. Siden da har Witt gitt ut mixtapen «Dreaming With Our Eyes Open» fra 2015, og albumet «I Could Not Plan This» fra 2017.

Witt er kjent for å være en perfeksjonist, og når det kommer til låtene tenker han kvalitet fremfor kvantitet. Hans dedikasjon til perfeksjon og energisk og ærlig hiphop, har gjort at fans over hele verden har spredd musikken hans. Musikken har heldigvis også nådd frem til Norge, og Lowrys siste singel, «Into Your Arms», med Ava Max, har vært inne på topplistene her siden den kom ut.

5. mars besøker Witt Lowry Norge for første gang. Vi sees på Parkteatret!

facebook.com/WittLowry

Billetter kr. 245,- + avg. I salg fra fredag 16. november kl. 10.00.
Fri alder, ingen alkoholservering.
Kun ståplasser.When: Mar 5, 2019 6:00:00 PM in Oslo, Oslo

 

Populære konserter

  1. RIHANNA
  2. SIVERT HØYEM
  3. AC DC
  4. The Rolling Stones
  5. FESTKONSERT PÅ OPERATAKET
  6. Veronica Maggio
  7. PENTAGRAM (US)
  8. OLE PAUS
  9. ØSTKANTEN BLUESKLUBB PRESENTERER 1.MAI MED OPERAEN OG TROND GRANLUND
  10. WARP RIDERS